• Boekenbank wil het volledige titelbestand van boeken die in Vlaanderen worden uitgegeven of worden ge├»mporteerd op het Internet publiceren als informatiebron voor alle leden van het boekenvak. Hierdoor beschikken zij over een zo accuraat en zo volledig mogelijk titelbestand.
  • Boekhandels (ingeschreven gebruikers dus) kunnen ook de nieuwe titelgegevens van Boekenbank online raadplegen of downloaden in hun eigen systeem, waardoor u ook offline over de meest recente titelinformatie beschikt in de boekhandel.
  • De boekhandels kunnen hun bestellingen via e-mail doorsturen naar Boekenbank. Boekenbank sorteert deze bestellingen uit per leverancier en stuurt deze op regelmatige tijdstippen door naar de diverse leveranciers. Aangesloten leveranciers kunnen de orders online raadplegen of downloaden in hun eigen systeem
  • www.boekenbank.be is een website in ontwikkeling. Zowel qua vorm als inhoud willen wij mee evolueren met de noden en de wensen van de deelnemers. De lidmaatschapsbijdrage van elke aangesloten partij bij Boekenbank zorgt ervoor dat wij over de middelen beschikken om aan deze evoluties te beantwoorden en de effici├źnte werking van de boekenbranche te verhogen.